VM_Create on UI failed HELP!!!

View previous topic View next topic Go down

VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by prankstarapz on Tue Mar 08, 2016 4:15 pm

VM_Create on UI failed
i believe UFO is making me lag my ping has suddenly gone up please help me i thought i was banned but im obviously not thank you Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

prankstarapz

Posts : 10
Join date : 2016-02-08

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by A Dog on Tue Mar 08, 2016 5:42 pm

It's a conspiracy.
avatar
A Dog

Posts : 647
Join date : 2016-02-08
Age : 24

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by prankstarapz on Tue Mar 08, 2016 5:52 pm

HOW

prankstarapz

Posts : 10
Join date : 2016-02-08

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by Razot on Tue Mar 08, 2016 7:31 pm

NIGGA
avatar
Razot

Posts : 130
Join date : 2016-02-04
Age : 20
Location : Malachor V

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by bro on Tue Mar 08, 2016 9:20 pm

prankstarapz wrote:VM_Create on UI failed
i believe UFO is making me lag my ping has suddenly gone up please help me i thought i was banned but im obviously not thank you Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

no idea Rolling Eyes
avatar
bro

Posts : 410
Join date : 2016-03-01
Location : Germany

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by SgtMichalek on Tue Mar 08, 2016 10:30 pm

prankstarapz wrote:VM_Create on UI failed
i believe UFO is making me lag my ping has suddenly gone up please help me i thought i was banned but im obviously not thank you Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
OK. I had the same problem, you need to run the program as administrator. If it still doesn't work then make sure window's doesn't alert you every time you run a program.
avatar
SgtMichalek

Posts : 409
Join date : 2016-02-04
Age : 97
Location : Uranus

https://www.youtube.com/c/SgtMichalek

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by SgtMichalek on Wed Mar 09, 2016 12:13 am

Hello,
Please inform me as fast as possible. I know how to fix it and it is a pain pls reply fast and u become admin
avatar
SgtMichalek

Posts : 409
Join date : 2016-02-04
Age : 97
Location : Uranus

https://www.youtube.com/c/SgtMichalek

Back to top Go down

Re: VM_Create on UI failed HELP!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum