Server not working for me on my Laptop.

View previous topic View next topic Go down

Server not working for me on my Laptop.

Post by DEADPOOL on Sat May 21, 2016 10:14 pm

Can anyone help me with the problem? I was playing on the server and all was perfectly well, then all the sudden it crashed and I tried re-opening it. This is what shows up:

JAmp: v1.0.1.0 win-x86 Oct 24 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

----------------------
23744 files in pk3 files
execing mpdefault.cfg
execing jampconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow!

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
...initializing QGL
succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...59 PFDs found
...hardware acceleration found
...PIXELFORMAT 2 selected
...creating GL context: succeeded
...making context current: succeeded
Initializing OpenGL extensions
...GL_EXT_texture_compression_s3tc available
...no tc preference specified
.....using GL_EXT_texture_compression_s3tc
...using GL_EXT_texture_env_add
...GL_EXT_texture_filter_anisotropic available
...using GL_EXT_texture_filter_anisotropic
...Using GL_EXT_texture_edge_clamp
...using WGL_EXT_swap_control
...using GL_ARB_multitexture
...using GL_EXT_compiled_vertex_array
...using GL_EXT_point_parameters
...GL_NV_register_combiners not found

GL_VENDOR: ATI Technologies Inc.
GL_RENDERER: ATI Radeon 3100 Graphics
GL_VERSION: 2.1.8787
GL_EXTENSIONS: GL_AMD_draw_buffers_blend GL_AMD_performance_monitor GL_ARB_color_buffer_float GL_ARB_copy_buffer GL_ARB_depth_buffer_float GL_ARB_depth_texture GL_ARB_draw_buffers GL_ARB_draw_instanced GL_ARB_fragment_program GL_ARB_fragment_program_shadow GL_ARB_fragment_shader GL_ARB_framebuffer_object GL_ARB_framebuffer_sRGB GL_ARB_half_float_pixel GL_ARB_half_float_vertex GL_ARB_instanced_arrays GL_ARB_map_buffer_range GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_occlusion_query GL_ARB_pixel_buffer_object GL_ARB_point_parameters GL_ARB_point_sprite GL_ARB_shader_objects GL_ARB_shader_texture_lod GL_ARB_shading_language_100 GL_ARB_shadow GL_ARB_shadow_ambient GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_buffer_object GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_compression_rgtc GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_crossbar GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_float GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_texture_non_power_of_two GL_ARB_texture_rectangle GL_ARB_texture_rg GL_ARB_texture_snorm GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_array_object GL_ARB_vertex_buffer_object GL_ARB_vertex_program GL_ARB_vertex_shader GL_ARB_window_pos GL_ATI_draw_buffers GL_ATI_envmap_bumpmap GL_ATI_fragment_shader GL_ATI_meminfo GL_ATI_separate_stencil GL_ATI_texture_compression_3dc GL_ATI_texture_env_combine3 GL_ATI_texture_float GL_ATI_texture_mirror_once GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_bindable_uniform GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_equation_separate GL_EXT_blend_func_separate GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_copy_buffer GL_EXT_copy_texture GL_EXT_draw_buffers2 GL_EXT_draw_instanced GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_framebuffer_blit GL_EXT_framebuffer_multisample GL_EXT_framebuffer_object GL_EXT_framebuffer_sRGB GL_EXT_gpu_program_parameters GL_EXT_gpu_shader4 GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_depth_stencil GL_EXT_packed_float GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_pixel_buffer_object GL_EXT_point_parameters GL_EXT_provoking_vertex GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_subtexture GL_EXT_texgen_reflection GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_array GL_EXT_texture_buffer_object GL_EXT_texture_compression_latc GL_EXT_texture_compression_rgtc GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_integer GL_EXT_texture_lod GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_mirror_clamp GL_EXT_texture_object GL_EXT_texture_rectangle GL_EXT_texture_sRGB GL_EXT_texture_shared_exponent GL_EXT_texture_snorm GL_EXT_texture_swizzle GL_EXT_transform_feedback GL_EXT_vertex_array GL_EXT_vertex_array_bgra GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_NV_conditional_render GL_NV_copy_depth_to_color GL_NV_primitive_restart GL_NV_texgen_reflection GL_SGIS_generate_mipmap GL_SGIS_texture_edge_clamp GL_SGIS_texture_lod GL_SUN_multi_draw_arrays GL_WIN_swap_hint WGL_EXT_swap_control
GL_MAX_TEXTURE_SIZE: 8192
GL_MAX_ACTIVE_TEXTURES_ARB: 8

PIXELFORMAT: color(32-bits) Z(24-bit) stencil(8-bits)
MODE: 4, 800 x 600 fullscreen hz:60
GAMMA: hardware w/ 0 overbright bits
CPU: AMD w/ 3DNow! @ 2000 MHz
rendering primitives: single glDrawElements
texturemode: GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST
picmip: 1
texture bits: 0
lightmap texture bits: 0
multitexture: enabled
compiled vertex arrays: enabled
texenv add: enabled
compressed textures: enabled
compressed lightmaps: disabled
texture compression method: GL_EXT_texture_compression_s3tc
anisotropic filtering: enabled (16.000000 of 16.000000)
Dynamic Glow: disabled

------- sound initialization -------
Initializing DirectSound
- using ancient version of DirectX -- this will slow FPS
locked hardware. ok
----- Sound Info -----
sound system is muted
1 stereo
32768 samples
16 samplebits
1 submission_chunk
22050 speed
0x9ec0050 dma buffer
No background file.
----------------------
------------------------------------

--- ambient sound initialization ---
Sound memory manager started
Loading dll file ui.
--- Common Initialization Complete ---
Winsock Initialized
Opening IP socket: localhost:29070
Hostname: Emmybear-PC
IP: 192.168.1.5
Requesting servers from the master...
CL_ServersResponsePacket
111 servers parsed (total 111)
CL_ServersResponsePacket
111 servers parsed (total 222)
CL_ServersResponsePacket
25 servers parsed (total 247)
237 servers listed in browser with 672 players.
10 servers not listed due to filters, packet loss, or pings higher than 800
Resolving updatejk3.ravensoft.com
updatejk3.ravensoft.com resolved to 104.40.23.123:29061
23.108.65.166:10515 resolved to 23.108.65.166:10515
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
on the pure list
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
on the pure list
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
on the pure list
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
on the pure list
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

handle 1: video/ja01.roq
handle 2: music/t2_dpred/ImpBaseB_Action.mp3
----------------------
47488 files in pk3 files
Loading dll file ui.
Loading dll file cgame.
execing jampconfig.cfg
Stormtrooper was shot by Stormtrooper
Stormtrooper: You rebel scum!
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

handle 1: music/mp/mp_action3.mp3
----------------------
71232 files in pk3 files
*******************
ERROR: Disconnected from server
********************
Loading dll file ui.
DROPPED
Resolving updatejk3.ravensoft.com
updatejk3.ravensoft.com resolved to 104.40.23.123:29061
31.186.251.201:29070 resolved to 31.186.251.201:29070
238 servers listed in browser with 666 players.
9 servers not listed due to filters, packet loss, or pings higher than 800
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/lugormod
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

handle 1: video/ja01.roq
handle 2: music/t2_dpred/ImpBaseB_Action.mp3
----------------------
94976 files in pk3 files
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/lugormod
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

handle 1: video/ja01.roq
handle 2: music/t2_dpred/ImpBaseB_Action.mp3
----------------------
118720 files in pk3 files
Loading dll file ui.
Failed to load dll, looking for qvm.
Loading vm file vm/ui.qvm.
Failed.
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/lugormod
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Jedi Academy\GameData/base

----------------------
142464 files in pk3 files
Shutting down OpenGL subsystem
VM_Create on UI failed
avatar
DEADPOOL

Posts : 21
Join date : 2015-12-20

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by Bob on Sat May 21, 2016 11:02 pm

Make sure there isn't a jamp.exe process leftover.

Bob
Server Tech
Server Tech

Posts : 204
Join date : 2015-02-07

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by elite on Sat May 21, 2016 11:04 pm

did u atleast try again or?? use some good old fashioned brain power

elite

Posts : 78
Join date : 2015-02-16

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by DEADPOOL on Sun May 22, 2016 3:26 am

I'm deadpool not braindead. I tried it 3x then restarted computer and started up on safe mode. All other servers work except Europe. Then I uninstalled the game and re-installed it again. Same problems, I retried it a bunch. Can it be directX or something? It looks like it fails on a video and music file or something from the read-out.
avatar
DEADPOOL

Posts : 21
Join date : 2015-12-20

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by elite on Sun May 22, 2016 5:14 am

if you uninstalled and reinstalled make sure you update your game back to 1.01
also make sure you delete all files after you uninstall... sometimes some parts of the gamedata are left over

elite

Posts : 78
Join date : 2015-02-16

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by A Dog on Sun May 22, 2016 9:28 am

Failed to load dll, looking for qvm.
Loading vm file vm/ui.qvm.
Failed.

Shutting down OpenGL subsystem
VM_Create on UI failed
avatar
A Dog

Posts : 630
Join date : 2016-02-08
Age : 24

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by Skullsaw on Sun May 22, 2016 12:21 pm

Try setting Jamp.exe to be run as administrator.
From properties -> compability,
if you had not done that until now
avatar
Skullsaw

Posts : 36
Join date : 2015-02-10

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by DEADPOOL on Mon May 23, 2016 10:07 pm

Yeah, I did that too Skullsaw. I'm gonna try Elites idea and search for some leftover files that maybe were corrupted and I'll delete them when I uninstall it again.
avatar
DEADPOOL

Posts : 21
Join date : 2015-12-20

Back to top Go down

Re: Server not working for me on my Laptop.

Post by SgtMichalek on Tue May 24, 2016 1:57 am

Dude, run it as administrator or make it so windows doesn't do that alert before launching a program.
avatar
SgtMichalek

Posts : 409
Join date : 2016-02-04
Age : 97
Location : Uranus

https://www.youtube.com/c/SgtMichalek

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum